Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Сани Жекова със сина на Огнян Донев

отпечатай новината

10.02.2017 10:01 | Видян 9128 пъти

Сани Жекова със сина на Огнян Донев

Сани Жекова има от няколко години сериозна връзка, но за нищо на света не искаше да разкрие кой е мъжът до нея.

В Банско по време на Световната купа по сноуборд тя обаче не успя да опази тайната. Приятелят й се оказа не е кой и да е, а… синът на фармацевтичния бос Огнян Донев. Той беше с нея неотлъчно, макар и много дискретно, за да й дава сили в стартовете на престижното състезание, издаде Уикенд. Славната ни сноубордистка напоследък видимо промени външния си вид, явно покрай актуалната любов. В Банско тя събра възторжени погледи и заради подобрената си визия – силикон в устните и бюста, които обаче са много елегантно дозирани.  

Тя и досега отказва да разкрие публично кой е любимият й. Разказваше за него, че е много сериозен, с голям умствен капацитет, дори вече със собствен бизнес. През миналото лято Сани пусна снимка във фейсбук с надпис „Време е за сватба”. На нея беше с годежен пръстен и още тогава се заговори, че вече дели един покрив с тайнственото си гадже.

Огнян Донев има двама синове. Само единият от тях – Иван, който е роден през 1984 г., има собствена фирма. Иначе бащата е един от милионери, които се излюпиха покрай приватизацията по времето на Иван Костов. Разбира се, той заема високи позиции и преди промените, тогава е съветник на легендарния Огнян Дойнов. След това става фармацевтичен бос, като приватизира държавната „Унифарма” чрез работническо-мениджърско дружество. Следващата му покупка е още по-впечатляваща – придобива богатата „Софарма”, която освен всичко друго държи и правата върху много лекарства.

След парите идва и интересът към политиката – беше шеф на работодателската организация КРИБ, а преди време дори го споменаваха и като служебен премиер. След оттеглянето на немската медийна групировка ВАЦ Огнян Донев, заедно със съдружника си Любомир Павлов закупи медиите й. Те обаче бяха обвинени от прокуратурата в пране на пари точно във връзка с придобиването на мажоритарния дял от „Медийна група България – Холдинг”. Наложиха им и по 50 хиляди лева парична гаранция. Огнян Донев в момента е подсъдим, заедно с един от директорите на „Софарма”, като обвинението е в данъчни престъпления.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !