Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фики размаза Веско Маринов

отпечатай новината

21.01.2017 14:32 | Видян 2189 пъти

Фики размаза Веско Маринов

Младата надежда на попфолка Фики буквално размаза конкурента си от старата генерация Веселин Маринов! Албумът Is This Love (добил широка популярност като "Издислав" по подобие на едноименно парче) на сина на Тони Стораро е най-продаваната музикална компилация на последните месеци. Това сочи официална статистика, предоставена от музикална компания "Пайнер", която продуцира младия изпълнител, съобщава столичен вестник.

Успехът е още по-голям, тъй като от трона на най-продаван певец е детрониран всенародният любимец Веселин Маринов. Обичаният изпълнител на няколко поколения българи дълги години е неизменно на първото място, но този път търпи тотален крах. Албумът му "Златни хитове" остава в подножието на върха.

За силните продажби на Is Ihis Love вероятно е спомогнал и огромният шум, който се вдигна около водещото парче. В него Фики пее на английски език със силен акцент и стана обект на всенародни подигравки, колажи и атаки от хейтърите си. Агресията към него обаче се превърна в реклама и реално всеки втори в България знаеше кой е Издислав.

"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен – „Издислав“, „Издислав“, къде е „Издислав“? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е любовта, а „Издислав“ може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия", изригна младият изпълнител, който обаче в момента жъне успехите на проекта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !