Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Преслава е бременна от Фики

отпечатай новината

10.12.2016 11:22 | Видян 5053 пъти | Гласували 1

Преслава е бременна от Фики

Съвпаденията в последно време станаха доста и всички клонят към една посока - Преслава и Фики наистина имат тайна връзка! На промоцията на новия албум на Стораро-младши, кака му Преси се държеше прекалено приятелски и свойски с родата му. Точно сякаш се кани да им стане снаха.

В свое интервю преди дни пък, Фикрет разкри, че е е намерил любовта в лицето на известна жена, която засега предпочита да запази в тайна. А сега, за капак на всичко това, е тръгнал с Преслава по участия! 

Запознати с клубната програма на певицата свидетелстват, че напоследък Стораро-син се мъкне с кака си по дискотеките, двамата изпяват общи парчета, а след края на програмата й се усамотяват във ВИП сепарето. И това ако не е знак!

Дотук всичко някак може да се преглътне с недоверие, но последното доказателство, че нещо се случва с Преслава, е пвоече по любопитно. Откакто стана слаба като фиданка, тя не пропуска възможност да се облече във възможно най-тесните дрехи, с които да подчертае кожа и кости в повечето случаи. В последните месеци, обаче, тя се е закръглила доста приятно.

Рабира се, не говорим за размерите от началото на кариерата й. А и наддаването е станало предимно в коремната област. Това е наложило Преси да смени драстично сценичния си гардероб и ако краката подчертава с кожени клинове, то нагоре залага на доста широки блузи. Подход, който е доста необичаен за нея и който видимо е откраднат от аутфита на бременната й колежка Галена.

Посетители на последните участия на Преси са категорични, че когато се обърне в профил, забелязват издайническо коремче. А иначе тя се води необвързана... В последната година уж никак не й вървеше в любовта, но явно доста й е вървяло в прикриването на реалния си любовен статус, пише "България днес". Фики и той все се прави на света вода ненапита. Откакто скъса с последната си приятелка Жулиета, той не е демонстрирал близост с друга, освен с кака Преслава. Е, Фикрет, май е време да разкриеш името на тайната си известна любима. Няма да има изненадани, обещаваме!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !