Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Слабаков и Константинов рискуват живота си в "Аз обичам България”

отпечатай новината

17.11.2016 17:13 | Видян 2263 пъти

Слабаков и Константинов рискуват живота си  в

След 4-годишна ваканция, най-родолюбивото предаване „Аз обичам България” се завръща триумфално в ефира на NOVA и в сърцата на зрителите този петък от 20.00 ч. с изключителен епизод, който обещава да се помни дълго в родната телевизионна история.

Под чаровното ръководство на емблематичната водеща Евелина Павлова, Юлиан Константинов ще поведе в битка най-славния бард на България Веселин Маринов, комедийната фурия Станимир Гъмов и красивото лице на родната политика Калина Крумова.

Андрей Слабаков ще се сражава рамо до рамо с любимеца на българските жени - певеца Галин, с "господаря" на комедията Румен Угрински и с талантливата актриса от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" - Дария Симеонова.

Големият финал в първия епизод е нов, специален и грандиозен - за първи път в България зрителите ще станат свидетели на уникална игра, в която капитаните буквално рискуват живота си за победата. Нейното име е "Удави капитана!" и, действително, на финала на шоуто един от капитаните ще потъне пред очите на зрителите в близо един тон вода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !