Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коледна промоция на "Планета" ТВ

отпечатай новината

24.12.2008 14:00 | Видян 6668 пъти | Гласували 1

Коледна промоция на

Телевизия "Планета" отново зарадва многобройните си зрители в България, на Балканите и в Европа с новата си Коледна промоция. До края на Новогодишните празници сателитният музикален канал ще се излъчва в некодиран вид от всички телекомуникационни спътници над Европа. Феновете на най-популярната музика ще могат да се насладят на оригиналните празнични програми, подготвени от телевизия "Планета" и "Планета Фолк" от спътниците "Thor 3″, "Hellas Sat" и "Eutelsat W2″.

Очакванията към празничната телевизионна програма са наистина големи. В добра традиция се превърна специалната програма за Коледа, която екипът на телевизията всяка година подготвя. Тази Коледа режисьорът Николай Скерлев е решил да изненада всички с една "Приказна Коледа". В музикалната програма се включени съвсем нови песни, представени от Ивана, Анелия, Преслава, Силвия и др. звезди на музикалния канал. В Новогодишната нощ пък "Планета" ще преведе своите зрители през една зимна звездна виелица. Близо 50 са песните, които ще бъдат представени в празничната нощ от най-обичаните изпълнители на поп-фолк жанра. Домакин на звездния спектакъл е комплекс "Планета Пайнер" в Димитровград.

За почитателите на лиричните песни "Планета" ТВ е подготвила и концерта-спектакъл на Веселин Маринов с коледни песни и най-големите хитове от неговия репертоар. А тези, които харесват българския фолклор, ще бъдат приятно изненадани от новите музикални букети с любими народни песни, които ще звучат в програмата на телевизия "Планета Фолк". В Коледните и Новогодишни празници най-българската телевизия ще радва своите зрители с една музикална разходка из България. Обичани песни, представени от звездите на музикална компания "Пайнер" ще ни отведат от Родопите до Дунава, от Странджа до Шоплука, от Добруджа до Пирина. Весели празници и много настроение с празничната програма на телевизия "Планета" и "Планета Фолк"!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !