Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Обявиха номинираните за Бизнесдама на годината

отпечатай новината

09.11.2016 16:14 | Видян 2746 пъти

Обявиха номинираните за Бизнесдама на годината

Само месец преди връчване наградите Бизнесдама на годината, са известни първите номинирани. Сред тях – адвокат Айля Хасан, Александра Терзиева /Пападополу/, Славка Занева /Galerato/, Ваня Червенкова- 15 години в бизнеса, Анелия Петкова- 10 години в бизнеса, Нери Русева /Dodge/, Ирена Кръстева Кирова- мениджър и съсобственик на счетоводна къща.

Човек от екипа  на финансовия магнат Бисер Варчев също е част от надпреварата. Г-ца Севделина Фотева – Варчев Финанс е част от екипа на Варчев от 1992 година. Преминава през цялата йерархия на компанията през главен дилър за да заеме поста СЕО на Варчев Финанс. Специализирала е в Лондон – InterBankTrading и понастоящем търгува активно Forex&Futures  на междубанков пазар и големите световни борси. Тя е номинирана в категорията Финанси.

Почетен председател на конкурса тази година ще бъде адвокат Биляна Тончева, която е сред най-активните подръжници на единствения легитимен конкурс, притежаван от лорд Евгени Минчев. Сред гостите са британската актриса Ким Хартман, позната от ролята си на Хелга в сериала Ало, ало, нейната българска колежка Гинка Станчева, а Бизнесдама на годината 2016 ще се проведе под почетния патронаж на Министерството на културата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !