Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивана и Джена се цепят от Пайнер

отпечатай новината

13.10.2016 10:11 | Видян 4697 пъти

Ивана и Джена се цепят от Пайнер

Лавинообразно една след друга хитовите му изпълнителки започнали да отказват участие на концерта за рождения ден на телевизия "Планета", който ще се проведе на 22 ноември в столичната зала "Арена Армеец", пише "България днес".

Първият удар дошъл от Джена, която обяснила, че няма да се качи на сцената, тъй като е бременна и не иска да се натоварва допълнително. Изпълнителката освен това вярвала, че силният шум може да увреди утробата й и затова дала заявка, че ще пропусне събитието. Нещо повече - Джена таи скрита злоба, че вече години наред не е сред изпълнителките, които закриват концерта и това е сигурен знак, че са сред най-големите имена в музикалния жанр.

Обидата на Джена започна да расте още от концерта в Стара Загора, с който бяха отбелязани 25 години от създаването на музикална компания "Пайнер". Преслава, Галена, Анелия, Емилия, ДесиСлава и Цветелина Янева бяха избрани да изпеят обща песен, а Джена беше забравена. Оттогава тя е сърдита на продуцентите си и използва всеки удобен момент, за да ги бойкотира.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !