На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Ернестина Шинова взима скъпо

отпечатай новината

12.10.2016 16:56 | Видян 2471 пъти

Ернестина Шинова взима скъпо

Залата за танци на пилон на Ернестина Шинова се оказа узаконена форма на обир. Цените там са толкова високи, че могат да си ги позволяват, само най-богатите българки у нас. От това се оплакаха бивши клиентки на актрисата, които се опарили от високите цени в залата. Както е известно, преди броени седмици Ернестина отвори зала за въздушна аеробика, полденс, пилатес, йога и други модерни начини за отслабване и релакс, но единици могат да си я позволят.

Заради двойно по-високите такси, отколкото на други места, лъскавото място е почти празно. Актрисата поставила изключително високи такси за 1 час тренировка, заради което само поддържани и много богати  ВИП дами могат да си позволят цените. А сред клиентите й е и фолк певицата Преслава, пише "България днес".

Както е известно, изпълнителката е първата чалга звезда, докоснала се до танците на пилон и вече показва завидни умения. Залата за тренировките е сбъдната мечта за Ернестина, а самата тя споделя, че от години мечтае да намери кътче, което да превърне в женско царство, в извор на здраве и красота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !