Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Новия солов проект на Съли Ърна

отпечатай новината

05.10.2016 17:46 | Видян 946 пъти

Новия солов проект на Съли Ърна

В специално интервю на Елена Розберг за Z-Rock легендата от Godsmack разкри, че на концертите на 20 октомври с него ще свирят и български музиканти
Българската публика ще бъде първата, която ще чуе на живо на 20 октомври в Зала 1 на НДК новия солов албум на Съли Ърна, озаглавен Hometown Life. Това сподели звездата в специално интервю на Елена Розберг за ефира на Z-Rock. Вокалистът на легендите Godsmack пристига в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“, което ще отбележи и 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.
Големият американски музикант разказа, че концертите за юбилея на рок радиото на България ще са част от една наистина вълнуваща вечер, в която за първи път ще изпълни пред публика песните от Hometown Life в подобен формат: „Ще свиря с няколко музиканти, песните ще бъдат съблечени до акустични версии, за да направим много интимно, много лично и откровено изпълнение. Иска ми се да се усетим много близки и да си общуваме. Мисля, че ще бъде една много красива вечер“.
Пред Елена Розберг той разкри още, че за да се получи едно много специално преживяване, в което ще изпъкне красотата на песните от албума, в изпълненията ще се включат и трима български музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио – две цигулки и едно виолончело.  
В специалното интервю за ефира на Z-Rock Съли Ърна сподели, че не обича да категоризира музиката си и в нея се усещат много различни влияния. Това е причината на места в Hometown Life да присъстват блус, джаз, намек за кънтри и елементи от боса нова - желанието му е да не се затваря в специфичен стил.
За всички фенове на Godsmack той разкри, че през следващата година ще започнат записи на музика за нов албум на бандата, който вероятно ще излезе в началото на 2018 година. Тогава се навършват и 20 години от излизането на дебютния албум на Godsmack и групата ще планира мащабно световно турне.
На финала Съли Ърна се обърна на български към феновете си с думите „Обичам ви!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !