Българка представя Германия в Кан

След миналогодишното участие на Жените също плачат с...

Александър Морфов се завръща с...

Деян Донков бе поканен от Александър Морфов за главната...

Кой къде на Kоледа

отпечатай новината

18.12.2008 18:00 | Видян 25479 пъти | Гласували 3

Кой къде на Kоледа

И тази година звездите на телевизия “Планета” ще празнуват Коледа със своите многобройни почитатели. Както повелява традицията на Бъдни вечер, 24-ти декември, те ще празнуват със своите семейства. На 25-ти декември Преслава ще пее в Сандански, Галена в София, а Анелия е в “Планета Пайнер Клуб” – Пловдив.
В празничната Коледна нощ Андреа има участие във Враца, а нейната колежка Соня Немска е в Дупница. Хитовата певица Елена ще празнува със своите почитатели в “Планета Пайнер Клуб” – Търговище. На 25-ти декември ексцентричната певица Камелия ще радва с хитовете си гостите в популярен нощен клуб в София. Обичаната певица Гергана също ще бъде в компанията на своите почитатели в София на 25-ти декември.  

Татяна ще радва с песните си многобройните си почитатели в красивия български град – Панагюрище. На 25-ти декември Джена ще пее в Дерманци, Янко Неделчев е във Велинград, а сестри Диневи в “Приказките” – Харманли.  На 26-ти декември звездите на телевизия “Планета” ще споделят празника със своите почитатели. Гергана ще бъде специален гост на Коледната вечеринка на Българското дружество в Унгария. Татяна ще има участие в Асеновград, Милица е в София, Амет ще пее за българската общност в Брюксел. Борис Дали и Цветелина Янева ще участват в Новогодишния празничен концерт на площада в Кричим. В празничната Коледна нощ младата певица Цветелина Янева ще весели с песните си гостите на “Приказките” – Харманли. 

През деня на 26-ти декември Соня Немска ще участва в Новогодишния концерт във Велико Търново, а вечерта ще пее в Арбанаси. Обичаният народен изпълнител Николай Славеев ще пее на празничния концерт на площада в Берковица. На 26-ти декември Юнона ще пее във Враца, Полина е в Стара Загора, Живко Микс е в Поморие, а Андреа – в Котел.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !