Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Деси от „Фермата“ имала любовна афера с брадърката Зара

отпечатай новината

25.09.2016 11:43 | Видян 1780 пъти

Деси от „Фермата“ имала любовна афера с брадърката Зара

Във "Фермата" Десислава Тричкова стана интересна с това, че доста настойчиво сваля рапъра DEE, за когото твърди, че е нежна душа и я привлича като интересна личност. За нея обаче не се знае, че има успешна кариера на модел и е доста близка с манекенката Диляна Попова и водещата Мария Силвестър. Най-пикантната клюка около Деси мълви, че е имала връзка с известната светска хубавица Зара. Самата тя признава, че й се е случвало да бъде привлечена от жени. Но без да коментира имена. Смята, че всеки има права и не осъжда връзките на хората от еднакъв пол, съобщава HotArena.

"Всеки трябва сам да има правото да избира как да изживее живота си, а не да е сложен в норми, които не отговарят на неговите желания!  Смятам, че тези хора не са по - малко способни да отглеждат деца! Доколкото за това дали да се женят в църква, само по себе си този акт не представляваинтерес за мен и не му отдавам голямо значение!", признава Деси.

Деси влиза във "Фермата", тъй като преди това преживява тежък период и има  нужда да развие личната си мотивация и воля за преодоляване на трудностите. Не е изключено ударът да е дошъл именно след края на връзката й със Зара, която се омъжи преди няколко месеца за канадеца Ерик Уотсън.

След като излезе от "Фермата" Деси мечтае за кариера, семейство и деца. Казва, че създаването на поколение е най-важното за нея. Иска да е майка на най-малко 2 деца.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !