Криско с маска с габърчета

Криско налепи габърчета по предпазната си маска....

Домат за 4,49 лв. килото

А това е домат, купен вчера от Била на ул. Славянска...

Мари на Гала си пропилява бъдещето заради любов

отпечатай новината

25.08.2016 16:59 | Видян 2590 пъти

Мари на Гала си пропилява бъдещето заради любов

Мари на Гала избра любовта пред успешното бъдеще. Щерката на вечната водеща на "На кафе" тази година бе абитуриентка и всички, включително и майка й, смятаха, че ще се ориентира към продължаване на образованието си в чужбина. Е, сбъркаха! Мари тропна с крак, че няма да напуска страната, а причината е прозаична и романтична - нейното гадже Константин.

От известно време порасналата красавица върти любов със сина на Джуджи и двамата са неразделни. Затова за Мари е просто немислимо да замине в друга страна и да не го вижда с месеци. Тя е на мнение, че връзките от разстояние са пълна заблуда, в която не иска да попада.

Студентката е наясно, че родното образование издиша сериозно пред това на запад, но въпреки това записа журналистика в столичен ВУЗ. Гаджето й пък следва психология, но се очертава двамата да не са много редовни на лекциите, за да имат повече време за тях.

Гала иска-не иска се примирила с решението на дъщеря си и не се е опитвала да налага своето мнение. Сега водещата дори е щастлива, че Мари няма да е на хиляди километри от нея и ще я вижда щастлива до себе си, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !