Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Юсеин Болт в легло със студентка

отпечатай новината

23.08.2016 09:32 | Видян 2143 пъти

Юсеин Болт в легло със студентка

Най-бързият човек на планетата - Юсеин Болт, изглежда се е отдал на диви нощи след златния хеттрик на Олимпиазата в Рио, пише "Всеки ден". Това личи от снимките, които бяха разпространени с мълниеносна скорост в социалните мрежи. На тях се вижда как Безсмъртния се гушка в леглото с 20-годишната студентка Жади Дуарте.

Пикантните кадри поставиха Болт в крайно неловка ситуация предвид факта, че той от две години има връзка с друга жена - Каси Бенет.

Снимките с Жади Дуарте се появиха след 30-ия рожден ден на Юсеин Болт, който той отпразнува през уикенда в нощен бар в Рио. От забавлението му също изтекоха доста пикантни клипчета. Бразилските медии пишат, че ямайският спринтьор танцувал сластно цяла нощ, а след това се озовал в леглото със студентката, където купонът продължил.

Красивата прелъстителка се похвалила на свите приятелки, като се снимала с Болт в леглото. Именно тя станала причина за разпространението на фотосите. Пред бразилската преса палавницата се заоправдавала, че уж не била разпознала ямаеца.

"Не знаех, че това е Юсеин Болт. Той ме сваляше, а аз просто го харесах. После разбрах, че е той и пратих снимките на приятелките си, за да ми потвърдят, тъй като те следят Олимпиадата", заявила тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !