Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Фики лапва 100 бона от "ВИП Брадър"

отпечатай новината

17.08.2016 11:55 | Видян 1359 пъти

Фики лапва 100 бона от

Фики Стораро е подписал договор с продуцентите на "ВИП Брадър", пише "Всеки ден". Срещу крупната сума от 100 000 лева мургавият изпълнител си е подсигурил легло в най-наблюдаваната къща. Синът на Тони Стораро със сигурност ще е един от пироните на предстоящия сезон на сеирджийското риалити шоу, което тръгва на 19 септември в ефира на Нова телевизия.
Фики оповести новинава в личната си фейсбук страница и за едно денонощие тя събра близо 10 000 лайка в подкрепа на Стораро да бъде съквартирант. Фики споделя, че не е умувал дълго, тъй като контрактът му бил специален, позволяващ му редица нарушения на основните правила.
Заради професията си чалга звездата ще може да напуска Къщата за творчески ангажименти в страната по всяко време. Освен това в предаването него глад няма да го мори. Продуцентите са му обещали разнообразна и качествена храна, както и редовна доставка на хранителни добавки, с които той да поддържа атлетичната си фигура.
Според хора от кухнята на шоуто основна интрига в предаването ще са бурните сексуални афери на Стораро с редица негови колежки. Епицентърът обаче ще се завърти около любовта му с Преслава, като певицата ще бъде вкарана в Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !