Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Галена спира да пее

отпечатай новината

12.08.2016 12:24 | Видян 2405 пъти

Галена спира да пее

След като оповести новината, че е бременна, фолк певицата Галена спира да пее. Изпълнителката отдавна си търси повод да си върне на Митко Пайнера, за унижението на наградите на „Планета”, а бебето е идеален начин, пише "България днес".

Щастливата изпълнителка, използва факта, че е бременна и ще ражда след няколко месеца, за да прекрати всичките си участия и то за дълго време. Въпреки че се говореше, че смята да напусне „Пайнер”, изпълнителката намери по-добър начин да си го върне на продуцента си, като забременя.

Сега фолк звездата ще има основателна причина да си остане у дома, за да пише домашни и да сменя памперси. Синът й Стефан тази година е първолак, а изпълнителката няма търпение да му помага в уроците, докато дундурка и второто си дете.

За което вече се надява да бъде дъщеричка. Самата Галена и мъжът й Галин, от доста време се канят да си направят бебе. Фолк певицата дори заяви, че повече от година се е опитвала да забременее. След като чудото стана факт, тя сериозно планира да се оттегли от активна творческа дейност. Въпреки че е в началото на бременността си, като показва стегнати мускули и плочки на корема.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !