Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тони Стораро: И аз не знам дали Фики е гадже на Преслава

отпечатай новината

02.08.2016 13:37 | Видян 5557 пъти

Тони Стораро: И аз не знам дали Фики е гадже на Преслава

Събеседникът ни едва ли има нужда от представяне, но все пак - за протокола. Тони Стораро е сред водещите имена във фолка. Роден е на 2 август 1976 г. в Шумен. Израства в семейство на музиканти и от малък пее и свири на акордеон и пиано. Дълги години се изявява в таверни, което разпалва огромната му любов към гръцката музика, която е и до днес. Големият му син Фики също избра пътя на татко си и в момента е сред най-актуалните имена. Потърсихме Стораро преди рождения му ден, за да го попитаме дали ще празнува 40-годишнината си, както и за дългогодишния му брак с Валя, за сина му Фики и за последното му начинание - сладкарницата, която откри преди 2 месеца.

Тони, разгарът на лятото е. Къде ви намирам в момента? В София или на морето?

В колата съм. Пътувам за Слънчев бряг. Цял живот съм на път...

Ще ви остане ли време това лято да почивате?

Да, взел съм си почивка, но по това време имам две участия, които са наблизо. Ще съчетая полезното с приятното. Избрал съм нашето море за семейната ни ваканция, няма да ходя в чужбина.

Последните ви песни „Луд" и „Лято 2016" бързо се наложиха като хитове. Разкажете ни малко повече за парчетата?

Хората ги харесват. Едната е с по-смислено съдържание и по-умерена, а другата е от т.нар. модерна чалга в момента. Пускат се навсякъде и това ме радва. През есента ще пусна една по-бавна песен, към края на септември.

Днес имате рожден ден. Ставате на 40 години, ще празнувате ли?

Не, няма да празнувам. Ще спазя поверието да не го отбелязвам празника. Казват, че не е на смърт, ако празнуваш. Най-вероятно ще се съберем само със семейството на скромна вечеря, но няма да е пищно и с тържества. Не ща да предизвиквам съдбата.

Вие имате един от най-дългите бракове във фолка. Над 20 години сте със съпругата ви Валя. Как успявате толкова време да сте заедно и каква е рецептата?

Любовта и обичта един към друг. Нашата любов не угасва с годините и по този начин може да се задържи едно семейство. В началото има голяма любов, но с годините любовта се превръща в приятелство, но има и любови, които остават за цял живот. Аз съм късметлия, защото смятам, че нашата е такава. Пожелавам си още дълги години да сме заедно и все така да се подкрепяме и обичаме. Искам да остареем заедно.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !