Тодор от Игри на волята трябва да...

Всеки човек добре знае, че преди да сложи подписа си на...

Прокуратурата погна Домусчиев

   След като от август не се задържа много в...

Христо Гърбов нападнат от палави фенки на морето

отпечатай новината

26.07.2016 11:07 | Видян 1177 пъти

Христо Гърбов нападнат от палави фенки на морето

Един от най-известните ни комедийни актьори явно се радва на нестихващ интерес от страна на фенките си. Треперещи от вълнение дами прииждат от всички краища на родното Черноморие, за да се докоснат и снимат с Гърбов. Звездата от своя страна не отказа на нито една от тях, като се старае да бъде достатъчно галантен и да обърне внимание на всяка, пише хотрена. Гърбов си каза наздраве с по-упоритите дами с вино. По-късно, след негова постановка, напористите фенки дори си позволиха да подарят рози на талантливия артист.

Гърбов, който така или иначе прекарва летата на вилата си край Лозенец, е едно от големите имена, които се събраха през изминалите няколко дни в региона, за да участват в първото издание на фестивала „Арт Поток“.

Случаен минувач улови през изминалата седмица Малин Кръстев и Геро в късните часове да се черпят с вино в компанията на видни бизнесмени, млади актриси и поетеси, и кмета на община Царево. От снимките се вижда как двамата с изморени погледи дискутират очевидно важни теми със собственика на Хасиенда бар, който организира фестивала. Там се изсипаха и други имена като Игор Дамянов, Иван Тодоров, Татяна Лолова, Мария Сапунджиева, Ернестина Шинова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !