Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

"Сладки неща” от Виолета

отпечатай новината

12.12.2008 14:15 | Видян 6007 пъти | Гласували 2

Горещата изпълнителка на “Diapason Records” засне видеоклип към парчето „Сладки неща”, което определено има хитов потенциал.
По време на снимките красавицата сменя пет зашеметяващи визии, като всяка от тях съответства на различен образ – от жената-вамп, която покорява мъжете - до сладката „кукла-барби”. Всяка една от визиите на Виолета е много секси и предизвикателна.
Някои от кадрите са доста провокативни и страстни. Чаровният партньор на Виолета в клипа е подложен на истински „мъчения”. Младежът е завързан за стол с корабно въже, докато русокосата изкусителка върти страстни танци пред очите му. Безпомощният красавец може да вижда всичко, но не и да докосва.

За прекрасните визии на Виолета се погрижи екип от специалисти. Прическите са дело на Жоро Петков, който има заслуга и за невероятния стайлинг. Тоалетите са на Мира Бъчварова. А за грима се погрижи топ-гримьорът Мис Бони, който „направо надмина себе си”, както самата Виолета сподели. Бони се проявава като креативен художник, който рисува по тялото на певицата интересни и цветни татуировки.

„Този клип бе за мен истинско предизвикателство. Мисля, че се получи много хубаво видео. Надявам се да се хареса на феновете, защото тези кадри наистина радват окото” – откровена е изпълнителката на „Сладки неща”.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, а оператор – Румен Атанасов.
Клипът ще се завърти ексклузивно в ефира на Фен ТВ само след седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !