Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Анелия е гост звезда в новия проект на орк. „Кристали“

отпечатай новината

05.07.2016 14:08 | Видян 1955 пъти

Анелия е гост звезда в новия проект на орк. „Кристали“

Емблематичният оркестър „Кристали“, който от години е символ на купон и добро настроение, е готов с лятно хитово предложение. Още когато се родила идеята за „Моят мъж“, заради интересния текст на песента, дело на Мариета Ангелова, Кирил Борисов и компания решили, че трябва да поканят в нея да се включи още една певица със силно присъствие и завладяващ тембър, която да прави компания на вокалистката Ричи. Нямало никакво съмнение, че такава личност е само и единствено Анелия. Звездата на „Пайнер“ от своя страна приела с радост поканата.
Клипът на „Моят мъж“, режисиран от Людмил Иларионов-Люси, е имиджов, студиен, много изчистен и решен изцяло в черно-бели визии на всички изпълнители. За стила им се е погрижила Августина Маркова-Тути, за грима – Никола Иванов, а за прическите - Димитър Сукалински от салон „Фетиш“.
„Сигурна съм, че парчето ще се хареса масово. Жените ще се хвалят с верните си и предани избраници, ще им го посвещават и ще ги поздравяват, а мъжете ще се „бият в гърдите“, че са точно такива. Като добавим към всичко това и присъствието на Анелия, успехът на „Моят мъж“ е гарантиран. Радвам се, че работихме с нея. Тя е страхотен човек и професионалист. И записите, и снимките минаха леко, освен това успяхме да се сприятелим“, сподели чаровната Ричи.
„Моят мъж“ ще бъде в ефира на телевизиите Планета и Планета HD, както и в официалния канал Planeta Official в You Tube след броени часове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !