Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Силвия Лулчева прибра 15 бона от "Столичаните"

отпечатай новината

16.06.2016 17:10 | Видян 1975 пъти

Силвия Лулчева прибра 15 бона от

Силвия Лулчева е прибрала 15 бона от снимките на последния сезон на "Столичани в повече". Актрисата била заета не повече от 2 месеца, но за сметка на това се облажила като за две години работа в театъра, пише "Уикенд".В продукцията на Би Ти Ви, както в почти всички сериали, се плаща на снимачен ден, обясниха запознати. Минималната надница на актьорите била 100 лева, но тя виждала само за тези ,които играят малки епизодични роли. Лулчева обаче като звезда била подписала за двойно по-високо възнаграждение, твърдят източниците.

За десетия сезон на "Столичани в повече" тя била плътно заета малко повече от два месеца. Така в резултат на снимките се облажила с близо 15 бона за отрицателно време. "Вярно, че натоварването е голямо, но парите си струват. Никой няма да откаже работа при такава заплата", коментират в бранша.

Колеги на Лулчева изчисляват, че ако иска да вземе същите пари от заплата на щатна актриса в театъра, тя ще трябва да работи близо 2 години, и то при положение, че взима най-високото възнаграждение в тази област. Това се равнява на 700 лева месечно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !