Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Захари Бахаров заработи 1 милион

отпечатай новината

02.06.2016 16:50 | Видян 2785 пъти

Захари Бахаров заработи 1 милион

Водещият на "Националната лотария" Захари Бахаров не само раздава милиони, но и ги заработва. Мафиотът Иво Андонов от хитовата кримипоредица "Под прикритие" е един от най-ангажираните родни актьори и се разкъсва между ролята си на водещ на забавната игра по Нова телевизия, снимките си в сериали, филми и тв реклами.
Вечерите на 35-годишния Захари били заети с участия от 7-те постановки на Народния театър, в които участвал. Той вече можел да се похвали с тлъста банкова сметка, зад която стоели години къртовски труд. Първият по-солиден хонорар Бахаров получил за ролята си в българския филм "Love.net", но най-голяма популярност и пари му донесла ролята на гангстера Иво Андонов в сериала на БНТ "Под прикритие". Захари заработил хонорари и от филма на Влади Въргала "Операция "Шменти Капели", както и кинолентите "Ел гринго" и "Пазители на наследството". Истинската гордост на Захари обаче е ролята му на кръвожаден вожд в култовия в цял свят "Игра на тронове", за която получил солидна сума в евро.
Най-високо обаче е възнаграждението му в "Национална лотария". Според източници Захари получава по 10 000 лева за всяко предаване, или общо 40 бона месечно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !