Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Deep Zone си наеха хеликоптер

отпечатай новината

08.12.2008 14:20 | Видян 2620 пъти

Deep Zone си наеха хеликоптер

Музикантите от Deep Zone, три партита в един ден, 500 км. и един хеликоптер! Не това не е условието на математическа задача, а реална ситуация, в която се озоваха Диан, Йоанна, Роско и маестро Савов.

Напоследък графикът на една от най-успешните български групи за 2008 г. е толкова запълнен, че им се наложи да си наемат собствен хеликоптер, с който да се придвижват до ангажиментите си из цялата страна.

Първият им полет пък вече бе осъществен. След два потвърдени ангажимента в един ден в София, групата трябваше да пътува за участие на частно фирмено парти в Бургас, същата вечер.

След непредвидено забавяне обаче, се наложи Deep Zone да се обърнат към услугите на хеликоптерното летище в Долни Лозен (София), за да успеят да стигнат до морския ни град навреме.

По този начин, за малко повече от час, групата успя да прекоси цяла България и кацна в местност, близо до Бургас, от където бе откарана до партито с луксозен джип.

Имайки предвид предстоящата зимна обстановка по пътищата и препълнения си график, Deep Zone имат намерение да пътуват все по-често по този начин, като дори си "запазиха" хеликоптер, който ще бъде на тяхно разположение 24 часа в денонощието.

Новогодишната нощ все още е свободна в графика им и Deep Zone не са наясно къде ще посрещнат 2009 г., но вече знаят как да се справят с големите разстояния за кратко време.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !