Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Поли Генова печели „Като две капки вода“?

отпечатай новината

25.05.2016 12:47 | Видян 1993 пъти

Поли Генова печели „Като две капки вода“?

Поли Генова има идеални шансове в последния момент да измъкне от Калин Врачански победата в „Като две капки вода". Актьорът още в началото се очерта като фаворит за първото място, но след като певицата триумфира под №4 на „Евровизия", се превърна в новата любимка на зрителите. Те вече вкупом гласуват за нея и най-вероятно ще я изведат до челното място в шоуто на Нова тв.

Поли и без нито един спечелен лайв се движеше сред първите в „Капките", като често оглавяваше временното класиране, събирайки най-много точки от своите вечни втори и трети места. През цялото предаване тя има само една победа - за имитацията на Маргарита Хранова. И тя дойде след завръщането й от Стокхолм. За сметка на това Калин Врачански е с най-много първи места, но като нищо ще изпусне победата точно в последната отсечка на маратонското бягане.

Финалът на „Капките" е следващият понеделник, а до този момент се смяташе, че Калин и колегата му Герасим Георгиев - Геро са с най-големи шансове да стигнат до победа. Времето в „Капките" се дели на две - преди „Евровизия" и след това. Във втората част Поли Генова мачка конкуренцията като валяк.

„В момента цяла България е влюбена в нея и хората масово гласуват в нейна подкрепа", издадоха от шоуто. На полуфинала тя отвя по зрителски вот и Калин, и Геро, като от четиримата финалисти само Орлин Павлов успя да вземе повече точки от младата певица. При него обаче ситуацията бе особена - той се бореше за място на финала с Преслава, така че играта му бе по съвсем друга линия.

От шоуто обясниха пред „Всеки ден", че на финала думата има само публиката. На журито е дадено право да изказва мнение, но не и да класира участниците по точки. Ето защо всичко е в ръцете на зрителите и е логично да има поне приблизително повторение на вота от понеделник вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !