Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Яна и Петко чакат момиченце

отпечатай новината

16.05.2016 09:33 | Видян 4425 пъти

Яна и Петко чакат момиченце

Танцьорката Яна ще даде живот на второто си дете в края на август или началото на септември, научи „Всеки ден". Красавицата вече е почти в шестия месец от своята бременност, а коремът й още отсега е със сериозни размери. Жената на бизнесмена Петко Димитров спази обещанието, което му беше дала - да забременее и роди отново до края на 2016 г.
 Тези дни в страницата на клуба на Димитров бе качена снимка на много бременната му жена, с което се сложи точка и на най-малките съмнения, че хубавицата ще има второ бебе скоро. На фотоса Яна е в компанията на мъжа си Петко и леко е повдигнала ръка, което е причина да се види наедрялото й коремче. За момента никой от двамата не говори за предстоящото събитие, но запознати споделиха, че двойката чака момиченце.

Яна и Петко вече имат едно дете - през май 2014 г. танцьорката дари съпруга си със син, който се казва Доменик. Поради тази причина и двамата са се молели за дъщеричка и най-вероятно надеждите им ще се сбъднат. Първата бременност на младата красавица беше лека и близки до нея издават, че и сега се чувства много добре и бързо ще влезе във форма и след това раждане. За момента Акимова е качила само на корем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !