Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шарапова девет месеца без секс

отпечатай новината

25.03.2016 13:20 | Видян 2308 пъти

Шарапова девет месеца без секс

Секссимволът на световния тенис Мария Шарапова го е закъсала и в интимния живот. Рускинята, която бе хваната в употреба на допинг и чака наказанието си, не може да се похвали с нищо хубаво през последните месеци. Маша доверила пред свои приятелки, че не е правила секс от девет месеца, пише американското клюкарско издание „Нешънъл Енкуайер". Според медията Шарапова се жалвала пред близките си, че откакто се раздели с Григор Димитров, мъж не я е пипнал.

Маша и Гришо обявиха раздялата си в края на юли миналата година. Двамата бяха заедно почти три години, но рускинята го заряза заради изневерите му. И докато наш Григор бързо се уреди с ново гадже в лицето на 37-годишната Никол Шерцингер, Шарапова не може да го прежали и да си намери друг досега.

Тенисистката не си падала по секса за една нощ и затова предпочитала да изчака, докато не си хване някой за по-сериозно. Това обаче не се случва вече девет месеца след раздялата и така считаната за един от големите секссимволи в световния спорт Шарапова стои на сухо! Тя доверила пред най-доверените си приятелки, че за последно е мачкала чаршафите в края на юни с Григор. В последния месец с него не са правили секс, тъй като отношенията им вече били обтегнати.

Маша си признала, че липсата на креватни упражнения започва да я изнервя, тъй като воплите на тялото си казвали думата. А освен това има и куп други проблеми и вече тотално била врътнала. Напоследък тенисистката ползвала услугите на психолог, но засега нямало особен резултат и продължавала да е кълбо от нерви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !