Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Камелия и Цветин мърсуват в столично кино

отпечатай новината

25.03.2016 10:36 | Видян 2526 пъти

Камелия и Цветин мърсуват в столично кино

На скандални сцени са станали свидетели неколцина киномани в киното на столичен мол. Без никакви скрупули пред част от зрителите, отишли да гледат нов екшън, поп фолк дивата Камелия, споделила и не едно и две футболни легла, се отдала тялом на дългогодишния си приятел Цветин.

Случката се разиграла преди няколко месеца, като заради приглушената светлина и от неудобство неколцината зрители в залата не са успели да заснемат сексуалния акт на двойката.

Оказва се обаче, че подобен род публични изцепки не са прецедент за скандалната певица. Точно обратното – на родената в Чипровци блондинка й било навик да се клати из киносалоните.

Леко успокоение е тази подробност, че за щастие Цветин налитал на Камелия не по време на пикови прожекции, а в предварително изчислени часове, в които залите били най-слабо посещаеми, пише "Телеграф". Камелия е известна със скандалния си и провокативен нрав. Това важи с пълна сила и в интимния й свят, който понякога не остава скрит от останалите хора. И на нея, и на Цветин един от фетишите бил да си бъркат по цепките, когато филмът им се стори скучен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !