Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Леля Славея от „трупата” на Бичето със самостоятелен музикален проект

отпечатай новината

14.03.2016 15:11 | Видян 1068 пъти

Леля Славея от „трупата” на Бичето със самостоятелен музикален проект

"Любовни клопки" е писана по действителен случай. Преживяното от Славяна я провокира да пресъздаде емоциите си в песен. Поетеса по душа и музикант по призвание, младата изпълнителка написва първо припева на самостоятелното си парче. Попаднала в любовната клопка, Слави се вдъхновява да напише и куплетите. Като истински професионалист тя, се доверява на музикантите, които създават най-големите хитове в меката на шоубизнеса. Щатската мелодия е обработена от Стефосникът. Рапърът, част от YBBY, стои зад най-големите рап хитове „О, колко си прост!” и „Баварец вадя от гараж”. Идеята за клип се ражда спонтанно и певицата не се колебае да се обади на един от най-близките си приятели.

„До последно нямах представа какво ще снимаме. Просто се доверих на Валери Милев. Той е скъп и близък до сърцето ми приятел. С него сме работили по десетки клипове през годините.” – споделя Славяна. Верен на провокативното си изкуство, талантливият режисьор отправя предизвикателство не само към певицата, а и към публиката. „Слави, позволих си да сложа една ловна сцена.” – признава Милев, а зрителите ще бъдат провокирани с любовни сцени, сексапил и виртуозна хип-хоп хореография. Тя е дело на Пламен Андреев и Здравко Костадинов, а изпълнението е поверено на професионалистите от Studio Dance Zone - Искра Дукова, Никола Николов, Моника Костова и Здравко Костадинов. За грима и косата на Славяна се е погрижила Десислава Манасиева.

Стайлингът хип-хоп изпълнителката подготвя заедно с Женя Димова, с която се срещат за втори път на снимачна площадка. Славяна Егбело се занимава с музика от 3 годишна. Тогава започва да свири на пиано. Учи се сама, въпреки, че майка й е учителка по музика в свободното си време. За най-голямо учудване на малката пианистка, именно майка й прекъсва музикалния й полет. С думите „музикант къща не храни”, филхармонистката по професия продава пианото, насърчавайки дъщеря си да се заеме с нещо по-сериозно. Музиката, обаче си намира път и стига до сърцето на Славяна, която по-късно се записва да учи хип-хоп и пеене. Няма търпение да се върне към пианото, на което се е учила да свири сама, пресъздавайки нотите от музикални книжки и учебници, които откривала в семейната библиотека. Българската публика я познава от участията й като Леля Славея, съществена част от трупата на Бичето и като сексапилната гимнастичка от клипа на Лора Караджова.

„Моя собствена игра”, където си партнира с модела Диляна Попова. Зад гърба си Славяна има десетки участия във филми и клипове, както в България, така и в Америка, където живее в продължение на 5 години. Родена под знака на Козирог, певицата обича да пътува. С най-добрата си приятелка Лора Караджова планират италиански трип през май месец тази година, с който ще отметнат още една точка от задължителните пътувания в годишния календар.В момента Егбело живее при родителите си в Лондон. „Те са от дълги години тук, а аз в един момент почувствах, че искам да съм по-близо до тях и за това се преместих. Лондон не ми е любимото място за живеене, като цяло. Прекалено голяма лудница е, има много хора. А аз предпочитам по-спокойните места или поне да имам лесен достъп до такива, ако живея в такъв мегаполис.” – споделя Славяна и допълва: „В България бих искала да се върна поради ред причини. За да продължа да правя музика и с една дума да започна там, от където спрях. България е моята родина и аз я обичам до безкрай, липсва ми природата, климата и спокойствието. Там са хората, с които работя по своите музикални проекти. Те са ми близки приятели и аз много ги ценя.”

„Любовни клопки” се завърта в родния радио и ТВ ефир на 15-ти март. Славяна Егбело вече е част от най-голямата българска мрежа за дигитално съдържание – Facing the Sun. Хип-хоп изпълнителката обещава разтърсваща премиера на „Любовни клопки” веднага със завръщането си в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !