Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Новият клип на Нелина се завърта

отпечатай новината

01.12.2008 16:08 | Видян 7024 пъти | Гласували 1

Новият клип на Нелина се завърта

Пипи е един от главните герои в най-новия видеоклип на Нелина. Заедно със своята стопанка Юлия, внасят голяма доза колорит и добро настроение във видеото към „Няма наши, няма ваши”.

”Песента е вдъхновена от действителността. Mного хора отричат жанра, а вечер са първи на дансинга и наши най-запалени почитатели. Послането е да бъдем откровени, да наричаме нещата с точните им имена, а целта е най-вече да ни обединява - това прави нашата музика.”- споделя изпълнителката. 

Автори на песента са Свобода Даскалова и Светослав Лобошки, творци работили и преди с Нелина.

Двудневния „екшън”, разиграл се в бизнес комплекс „Рейнбоу-Плаза”, е най-мащабната продукция на певицата. Под ръководството на Николай Скерлев, екип от над 50 статисти, балет „Магия”, специалният участник Иво Танев, Марко и неговият оркестър, пресъздадоха идеята и атмосферата на песента. Въпреки, че ден преди това Марко бе станал 
дядо, той дойде и изпълни своята роля.

За стилната визия на Нелина се погрижиха гримьорите Мис Бони и Кирил Чалъков, фризьорката Стели от "Sin Style", както и самата изпълнителка. В клипа певицата сменя 5 тоалета: бяла, черна, златиста и лилава рокля и един спортен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !