Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Спират Слави?

отпечатай новината

02.02.2016 09:47 | Видян 3258 пъти | Гласували 1

 Спират Слави?

След близо 16 години в ефира на Би Ти Ви „Шоуто на Слави" е на път да спре завинаги, научи „Всеки ден". Договорът на Дългия изтича през лятото и това като нищо ще е последният му сезон. Рейтингът му в последните месеци главоломно върви надолу, а шоуменът вече бил с последно предупреждение от ядосаното ръководство - или да повиши зрителския интерес към себе си, или да си стяга багажа.

Рейтингът на Слави Трифонов от доста време е под минималния, който договорът му с Би Ти Ви изисква да поддържа. Затова от есента се очаква мястото му в програмата да бъде заето от друго предаване.

Че Слави с единия крак вече е вън от Би Ти Ви, намекна приятелят му Петър Курумбашев. Дългия го бе поканил миналата сряда вечерта да разказва спомени за студентското предаване „Ку-ку", от което тръгнаха кариерите и на двамата. Дали без да иска, или нарочно, Курумбашев даде да се разбере, че бившият му колега виси на косъм в телевизията. „Всеки взе по едно огънче от „Ку-ку" и продължи да пази това огънче в различни предавания. Както и вие пазите. Надявам се, че при вас духът на „Ку-ку", освен да лежи и да пъшка, продължава да живее, и че няма някакво намерение това огънче да не продължава да гори", обяви Курумбашев. И отказа повече уточнения какво точно има предвид. За тези, които четат между редовете, обаче беше ясно, че някой явно се кани да угаси „огънчето" на Слави след 16 години в ефир.

Зрителският интерес към него буквално се срина в края на 2015-а, когато вместо да пусне силна продукция, Дългия заложи на нещо като документални филмчета за „Ку-ку бенд". Даже най-заклетите му фенове в онзи момент превключиха на друг канал. Много зрители бяха отблъснати и от факта, че Слави все по-често започна да чопли политиката, докато те искат от него да ги забавлява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !