Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

"Ку-ку" отмъщава на Слави

отпечатай новината

13.01.2016 12:48 | Видян 2355 пъти

Нова книга, разкриваща неподозирани тайни от създаването на "Ку-ку" излиза на бял свят, пише в. "България днес". В книгата на Георги Крумов са публикувани инервюта с Васил Василев - Зуека, Камен Воденичаров, Влади Въргала и Любен Дилов-син, както и с други участници в създаването на култовото "Ку-ку".

Единственият, който отказва да говори е Слави. Той се има за нещо повече от останалите и дори в книгаа си "За стърчането" той си позволява да дава квалификации за бившите си колеги. Нарича Марта Вачкова "интригантка".

Зуека не крие, че е напуснал "Каналето" именно заради Дългия. В дъното на разрива между двамата се оказва Нина, бившата вече съпруга на Зуека, която не понасяла Трифонов и го намирала за простак. Според нея мъжът ѝ си пропилявал таланта, работейки със Слави.

Човекът, който завел Слави в "Ку-ку" е Влади Въргала. Той също не крие разочарованието си от Дългия, но казва, че не може да му се отрече амбицията.

Любен Дилов-син ще запомни "Ку-ку" със станало скандално известното предаване за аварията в АЕЦ Козлодуй. Тогава целият екип на предаването се превръща във враг на държавата. Няколко пъти през годините предаването е спирано, но остава в историята, доволни са днес създателите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !