Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бил Клинтън - гей?

отпечатай новината

14.12.2015 15:05 | Видян 1690 пъти

Бил Клинтън - гей?

Бил Клинтън е сред най-известните женкари в света. Авантюрата му със стажантката Моника Люински едва не го изхвърли от Белия дом, докато беше президент, а освен нея той е свързан и с други изневери. Но нова книга за семейство Клинтън прави сензационно разкритие, научи Всеки ден.

Според най-новата им биография дълго скривана истина за Бил Клинтън е, че той е гей. Това твърдят Дарвин Портър и Данфорт Принс в "Бил и Хилари: Просто любов". Биографията излезе преди дни и скандализира Америка.
Двамата автори стигнали в проучването си до бившите студенти по право, на които Бил е преподавал. Те били убедени, че преподавателят им е хомосексуалист, защото до 30-тата си годишнина още не бил женен и освен това не криел интереса си към собствения пол.

"Много мъже студенти и други преподаватели в университета в Арканзас бяха предупредени да стоят настрана от него, страхувайки се, че това е само прикритие за неговата хомосексуалност", твърди бивш студент.
"Дори когато Хилари се появи през 1974 г., той не направи нищо, за да разсее слуховете, че е гей. Те се ожениха през 1975 г., но всички знаехме, че така двамата само прикриват, че той е гей, а тя - лесбийка", казва още анонимния студент. Мълвата, че Хилари е лесбийка, се носи от 15 години в САЩ. За пръв път обаче такава клюка тръгва и за Бил.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !