Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джъстин Бийбър спи с 36 годишната кака на Ким Кардашиян

отпечатай новината

14.12.2015 11:10 | Видян 1623 пъти

Джъстин Бийбър спи с 36 годишната кака на Ким Кардашиян

Името на Джъстин Бийбър открай време е свързвано с две жени от клана Кардашян – Кайли и Кендъл. Според някои американски таблоиди обаче той вече е успял да оплете в мрежите си и най-голямата сестра на Ким– 36-годишната Кортни.

Миньонката е майка на 3 деца, но това изглежда ни най-малко не смущава тийн идола. Според сайта Gossip Cop, двамата отскоро имат афера и миналата седмица са били забелязани в едно и също заведение в Западен Холивуд.

 Джъстин дори е позирал пред фотографи с младото гадже на мама Крис – Кори Гембъл. Мълви се, че след вечеря Бийбър и Кортни са се отправили към караоке клуб „Blind Dragon“, а Кардашян е забелязана да напуска любимия хотел на певеца Montage Beverly Hills hot тихомълком в 4 сутринта.Сайтът твърди, че романсът между двете знаменитости е започнал още в началото на октомври, когато те бяха уловени на вечеря в заведението The Nice Guy. Тогава Бийбър дори качи снимка в социалните мрежи, на която позира с брюнетката с 3D очила. Говори се, че след посещението си в Юнивърсал Студиос двойката е прекарала вечерта заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !