Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Дует Ритон участници в "Столичани в повече"

отпечатай новината

02.12.2015 15:20 | Видян 1793 пъти

Дует Ритон участници в

На 4 декември от 21:30ч. по bTV, в единайстия епизод на „Столичани в повече”, зрителите ще гледат запомнящото се участие на Лютови и Чеканови в кастинга за най-новото телевизионно риалити „Семейна надпревара”. Драмата около тях е неизбежна, а кои ще бъдат одобрените участници и кои ще загубят надпреварата предстои да стане ясно в следващите епизоди на комедийната драма.

По стечение на обстоятелствата Спас води Каролина в дома си, но това може би не е най-правилният ход, тъй като Славея и Йордан не са от хората, известни с деликатността си и македонката се превръща в тяхна мишена за подигравки.
След бягството на Спас и Каролина, Пацо остава сам. В опита си да си намери препитание и дом той се допитва до познатия си равин, който му намира работа, но иска от него да пожертва нещо много скъпо… Работата, която е предложена на Пацо, е свързана със семейното реалити, където може би ще се окаже, че познатите ни участници няма да бъдат само одобрените до този момент.

Ситуацията за Андрей и Елеонора също се променя. Книгата, която Люси даде на Андрей вече оказва влияние върху тяхното мислене и може би е на път да доведе до положително развитие в отношенията им с Пепи и Камелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !