Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бившият на Деси Слава се гаври с нея

отпечатай новината

02.12.2015 15:03 | Видян 3600 пъти

Бившият на Деси Слава се гаври с нея

Бившият приятел на Деси Слава се подигра брутално с чувствата й пред цяла България, пише Всеки ден.

ММА боецът Зарко заживя под един покрив с нея, въпреки че е наясно, че така ще разбие сърцето й, а драмата ще стане достояние на всички.
На неин гръб той реши да се прави на мъж, а цялата работа е за единия хонорар. Той ще получи 30 000 лева за участието си в „Биг Брадър Ол Старс“.

Деси Слава не крие, че още е влюбена в Светлозар Савов, въпреки че от месеци са разделени. Продуцентите на „Биг Брадър“ не подминаха любовните й признания и в понеделник вкараха в шоуто бившия приятел на певицата.
Изниква обаче въпросът – как можа Зарко да се съгласи да излага на показ нещо толкова лично и съкровено като отношенията му с Деси?
Докато тя не можа място да си намери от смущение и вълнение, че е под един покрив с него, той се направи на мъж, хладнокръвно си поръча питие, тръгна да се ръкува със съквартирантите и някак между другото снизходително я прегърна, колкото да покаже, че все пак я е забелязал.

Най-възмутителното е, че е взел 30 000 лева, зада я подложи на изпитание – почти като трийсетте сребърника на Юда за предателството на Исус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !