Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Шокиращи разкрития "БИГ Брадър Ол Старс"

отпечатай новината

26.11.2015 13:35 | Видян 1679 пъти

Шокиращи разкрития

"Биг Брадър Ол старс" има всички шансове да се превърне в най-скандалния и взривоопасен сезон досега. С всеки изминал ден зрителите на Нова виждат как напрежението в Къщата се нагнетява все повече, а пластовете се разместват с часове. Доскорошни приятели стават първи врагове, а неприятелите неочаквано се сближават. Последните събития в Къщата ще спомогнат за сплотяването на едни и разединяването на други.

По време на снощните номинации станахме свидетели на изключително шокиращи разкрития. В Изповедалнята Евгени Минчев намекна, че извън Къщата е имал отношения с Борислав. От своя страна Боби категорично отрече да се е случвало нещо подобно. Биг Брадър обаче пусна на Съквартирантите кадри, в които Атанасов разказва на Джаферович подробности от личен характер, свързани с отношенията му с Лорда. В днешния дейли епизод ще разберем как Евгени реагира след видяното и дали това няма да стане повод за поредния грандиозен скандал в Къщата.

Днес зрителите на Нова ще видят и старта на мисия Мравуняк. В ролята на кралицата майка логично ще влезе Евгени, а останалите ще бъдат негови придворни. С какви негови капризи ще се сблъскат Съквартирантите и дали желанието за победа ще победи егото, ще проследим тази вечер в ефира на Нова. Тогава ще научим и как са разпределени останалите роли в Къщата – на придворния съветник и на настъпаната мравка мижитурка. Ще станем свидетели и на гладиаторския двубой между две от мравките, които трябва да пазят яйцата на кралицата майка. Кой ще получи титлата „Най-силна мравка в колонията”, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !