Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алекс Раева: Не съм бременна!

отпечатай новината

22.11.2008 09:00 | Видян 16208 пъти | Гласували 2

Алекс Раева: Не съм бременна!

„Не съм бременна, сигурна съм!“, категорично отсече пред СЛАВА бившата изгора и вокалистка на Слави Трифонов Александра Раева. Повод за поредните упорити слухове, че ще става майка даде позакръглената й фигура. След няколкомесечна пауза красавицата неотдавна се появи в светското общество видимо напълняла и с щастливо изражение на лицето. С което предизвика клюкарите отново да я одумат на тема бременност. По този повод други пък пуснаха слуха, че скоро ще се омъжи за приятеля си – бизнесменът Камен Атов, който има зад гърба си цели два брака.
Понастоящем певицата се занимава с дизайн. Бизнесът й подпомагал от любимият й, твърдят запознати.

Пред нас Алекс коментира, че работи върху нови проекти, но от суеверие реши да ги запази в тайна за сега.
Рязкото качване на килограми не се случва за първи път на певицата. Освен това, на кадрите се вижда също, че зениците й са силно разширени. На какво се дължат всички тези физически белези? След като отпада вариантът да е бременна, разтревожени за здравето й, се разровихме и открихме следните тълкувания:

ВАРИАНТ 1: СТРЕС

Според медицината, стресът активира симпатиковата нервна система (СНС). Симпатиковите нерви имат способността да отклоняват кръвния ток към големите мускули, с което намалява кръвта към храносмилателната система и другите органи. В резултат на това се появяват симптоми като забавено храносмилане, разширени зеници и други. Сегашният модерен начин на живот предизвиква предимно продължително активиране на СНС.

ВАРИАНТ 2: ЛЮБОВ

Сексолозите обясняват разширените зеници при жените с влюбването. Ако въпросната дама е привлечена от даден мъж (не само сексуално), зениците й ще се разширят, обясняват специалистите на Man's health. Това става, защото мозъкът й го възприема като нещо желано и кара очите й да се разширят, за да може да види възможно най-много от въпросния желан обект.

Ако се позовем на горните научни обяснения, неминуемо изниква въпросът какво или кой е причината за подобни симптоми у звездата. Възможно ли е Алекс да е преживяла раздяла с приятеля си, която да я е довела до ВАРИАНТ 1 (стрес и напълняване), а в момента да е влюбена, стигайки до ВАРИАНТ 2? Не е за пренебрегване и фактът, че госпожица Раева се появи миналата седмица в компанията на непознат млад мъж... А може би става въпрос чисто и просто за структура и ген?! Изводите оставяме на вас!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !