Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Искра Радева стана тв водеща

отпечатай новината

20.11.2008 13:50 | Видян 24734 пъти | Гласували 5

Дъщерята на Искра Радева стана тв водеща

Елена, дъщерята на актрисата Искра Радева, посяга към професията на майка си, макар че следва четвърта година икономика.

Младата госпожица наследява красотата и обаянието на своята родителка, но насочването й към сцената става съвсем спонтанно.

Неотдавна тя получила покана за пробни снимки като модел, които се оказали повече от успешни. След това обаче скришно от семейния съвет се явила на кастинг и я избрали за водеща на играта “Големият въпрос” по Нова телевизия. Била сигурна, че ако разбере, Искра ще я спре, защото от години държала единственото си дете далеч от показността.

“Смятам, че един артист в къщи е напълно достатъчен. Децата в такива семейства не случват на родители, защото израстват сами”, е философията на Радева. При първите успехи на дъщеря си пред камерата тя започнала да абдикира от намерението си да предпази Елена от обективите.

“Толкова всеотдайно се занимава със сценария на това предаване, че не смея нищо да й кажа. Навремето мен ме приемаха медицина, а аз плачех, защото исках да стана актриса. Щом я влече, нека опита, пък после да му мисли”, шегува се прочутата майка, настояща шефка на преуспявашия театър “Искри и сезони”, който радва публиката из страната с последните си спектакли “Лоши момичета”, “Лоши момчета” и “Втори меден месец”.

Майка и дъщеря наскоро се снимаха във фотосесия с новата колекция на дизайнерката Жана Жекова, а предизвикателството да бъдат модели, ще си проличи и на предстоящо модно ревю.

Двете ще бъдат водещи и на традиционния коледен концерт в НДК на 15 декември с участието на звезди на хумора и естрадата. Ще им партнира актьорът Веселин Ранков, а в програмата участват: Йорданка Христова, дует “Ритон”, Васил Найденов, Тони Димитрова, Веско Маринов, Марги Хранова, Петя Буюклиева, Шанел, група “Трик” , балет „Веда джуниър”. Концертът ще бъде и като бойно кръщене на хубавата Елена (наричат я най-красивото дете в актьорската гилдия) очи в очи пред многохилядна аудитория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !