Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Дани Милев скъса с данъчните

отпечатай новината

20.11.2008 12:18 | Видян 2914 пъти

Дани Милев скъса с данъчните

Най-известният данъчен инспектор-музикант Дани Милев се отказа от дългогодишната си работа в службите! Доскоро той успяваше някак да съчетава тези две толкова разнородни дейности. Причината да скъса с работата си като данъчен е все по-голямата му ангажираност в творческата сфера.

Буквално преди дни Милев беше поканен от организаторите на две от най-престижните церемонии у нас – „Мъж на годината” и „Спортист на годината”. Той е призван да събере най-добрите музиканти у нас и да се погрижи за музикалното оформление на двете събития.

Ще работи с едни от най-големите гласове на България като Мария Илиева, Нора от „Мюзик Айдъл” и Любо, които ще изпълняват световни хитове, свързани със спорта. А както знаем, няма истински празник без подобаваща музика! „Мъж на годината” ще гледаме по БиТиВи  на 2 декември, а „Спортист на годината” по БНТ1 на 22 декември.

Междувременно композиторът успя да поработи и върху хитовия мюзикъл „Страхотни момчета”, базиран на незабравимия филм The Full Monty („Време за мъже”).

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !