Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Световно известната джудистка тренира на знаково място в Рио де Жанейро

отпечатай новината

29.10.2015 14:34 | Видян 1329 пъти

Световно известната джудистка тренира на знаково място в Рио де Жанейро

Джудистката Майра Агуиар, станала световно известна на тепиха в Париж, Лондон, Токио, Гуадалахара, Торонто и дори Челябинск, направи впечатляващо видео на билото на Педра да Гавеа в Рио де Жанейро - една от най-високите планини в света, която се слива с океана и пейзаж на града. На този впечатляващ фон джудистката засне тренировка за поредицата на adidas #foreverornever, отдавайки почит на знаковите места в Града на Бога.

Тепихът на Педра да Гавеа може да е нещо ново за Майра, но тя вече е тренирала по целия свят. Носи джудо кимоното си всеки ден от 6-годишна, а на 11 започва двуразови тренировки по шест пъти в седмицата. Като най-големият спортен бранд в света, adidas, разпознава и отличава отдадеността на спортиста и създава този проект с джудистката за вдъхновение на нейните фенове.

"Когато говорим за спорт, няма родени таланти или късмет. Всичко е жертви, отдаденост и тренировки. Искаш да си на първо място? Тогава трябва да работиш здраво всеки ден. Така успях да стана световен шампион и олимпийски медалист. Не съм оставила нищо на случайността."

"Наша задача в adidas е с всичко, което създаваме, да подобрим и усъвършенстваме резултатите на атлетите. Ние преживяваме спорта заедно с тях. Това е и идеята зад филма. Искахме да покажем, че за Майра няма граници, нейните фокус и труд буквално я отведоха до върха. Това е и покана да изживеете спорта в същината му", каза Кайо Амато, комуникационен директор на adidas, Бразилия.

За продуцент на филма е поканен Луйджи Кани или както е по-известен "Mestre dos Ares" - господарят на въздуха, от португалски. Партньорството между adidas и компанията му CaniTV започва страхотно с първия филм на Артур Занети, който е гледан от над 11 милиона човека за 2 седмици в YouTube, Facebook и Instagram.

"Реакцията на хората за първия филм на Артур Занети беше страхотна. Работата с Майра е невероятна и почувствахме емоцията, докато тя тренираше на върха. Времето също беше на наша страна и резултатите са наистина прекрасни", каза Луиджи Кани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !