Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Ясновидка: Гришо има проклятие!

отпечатай новината

06.10.2015 16:37 | Видян 1612 пъти

Ясновидка: Гришо има проклятие!

Ясновидката и народна лечителка Соня Заварчик сензационно разкри как Григор Димитров и Мария Шарапова отново ще се съберат, пише "България Днес". Най-коментираната тенис двойка обяви официално своята раздяла след турнира "Уимбълдън" през юли. Това се случи две години и половина след старта на техния романс.

"Пак ще бъдат заедно независимо от всички зложелатели - категорична е Соня Заварчик. - Това ще стане до края на годината. Маша много го обича. Гришо нея също. Има възможност да е направено проклятие върху българина, хвърлено от негови завистници. Това е и причината за слабите игри по турнири през тази година.

Той не вади от главата си Маша. Разсейва се по време на мачове. Хаби своята енергия с мисли за рускинята. Не може да я забрави. Прави опити, но дълбоко в сърцето му стои Шарапова. Затова не може да достигне до нивото от 2014-а."

Соня Заварчик разкри и причината за раздялата между българина и рускинята.
"Засегнал я е с думи - обясни видната столична лечителка. - Изпуснал си е нервите. А тя е много принципна и държи на собственото си его. И в двамата има гордост. Освен това взаимно се ревнуват. Въпреки раздялата все още се интересуват какво прави другият. Било директно, било чрез общи познати. Не са скъсали окончателно приятелството. Просто само забавят писаните им неща отгоре."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !