Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

5 милиона глоба за 50 Cent заради порно касета

отпечатай новината

12.07.2015 12:43 | Видян 2388 пъти

 5 милиона глоба за 50 Cent заради порно касета

Чужда секс касета ще струва доста скъпо на рапъра 50 Cent. Съдът реши, че изпълнителят трябва да плати 5 милиона на жена, която твърди, че той се е сдобил с видео, на което тя прави секс със свой приятел, добавил е коментаторски глас към него и го е публикувал в интеренет без нейно съгласие. Това съобщи "Ню Йорк Дейли Нюс".

Съдебните заседатели в Манхатън ще трябва да решават следващата седмица, дали мултиплатинения изпълнител е нанесъл още щети, нарушавайки личното пространство на Ластония Левистън.

Адвокат Уилям Бруър казва, че 50 Cent и неговият екип от адвокати „са разочаровани от присъдата". Адвокатът на Левистън, Филип Фрейдин отказа коментар по присъдата.

Причината за съдебния процес е 13-минутно видео, което се появи в мрежата през 2009 година, в което 50 Cent се представя за коментатора „Къдравия сводник". Въпросният герой прави унизителни коментари за Левистън и дразни своя рап конкурент Рик Рос, който не присъства на клипа, има дъщеря от Левистън.

По време на появата на видеото Рос и 50 Cent се обиждаха и заяждаха чрез видеа, текстове и интервюта.

50 Cent се е сдобил с касетата през 2008 година от мъжа на клипа - тогавашният приятел на Левистън. По думите на адвокатите и на самия 50 Cent, тогавашният приятел на Левистън казал, че тя няма да има нищо против публикуването на клипа и това разрешение било достатъчно за изпълнителя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !