Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Тони Стораро посреща лятото с "Браво"

отпечатай новината

12.06.2015 16:52 | Видян 2393 пъти

Тони Стораро посреща лятото с

Тони Стораро е готов да зарадва своите многобройни почитатели с най-новия  си проект „Браво“. Видеото към песента може да бъде гледано от днес в ефира на ФЕН ТВ и официалните канали на медиата в YouTube и vbox7.

Звездата на Diapason Records залага на типично попфолк парче с гръцко звучене, каквото от известно време не е присъствало в неговия репертоар. „Отдавна не бях пускал точно такава песен. Феновете постоянно ме питаха кога ще имам такъв проект, но аз просто търсех подходящата мелодия. Когато я открих и текстът се получи много бързо.“, сподели Човека-глас. „Надявам се „Браво“ да се хареса на моите почитатели и да намери място в сърцата им.“, допълни още хитовият изпълнител.

Песента е по музика на гръцкия композитор Панайотис Бракуляс, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Даниел Ганев.

Както винаги във видеото има красиво женско присъствие. Но в лентата впечатление прави и отличната форма, която демонстрира Тони Стораро. В последните месеци той се отдаде на активни занимания във фитнес залата и резултатите са видни.

„Браво“ е третият проект, с който звездата на Diapason Records представя от началото на тази година. Още в началото на 2015-а той обеща, че ще работи много по-активно и досега спазва обещанието си. „Подготвям и още много интересни изненади.“, загатва за бъдещите си планове певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !