Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Маша карък за Гришо в Париж

отпечатай новината

22.05.2015 17:01 | Видян 1447 пъти

Маша карък за Гришо в Париж

Леката ръка на Мария Шарапова прати Григор Димитров в кошмарен поток на турнира от Големия Шлем „Ролан Гарос". Българинът може да се изправи още в четвъртия кръг на надпреварата срещу големия фаворит Рафаел Надал, а след това пък дебне световният №1 Новак Джокович.

Шарапова тегли преди минути жребия на надпреварата. Гришо ще бъде поставен под №10 в основната схема, а първият му противник ще бъде Джак Сок.

Американецът е на 22 години и в момента се намира под №36 в световната ранглиста, а само преди седмица постигна своето рекордно класиране, изкачвайки се до №33. Това ще бъде втори официален мач помежду им, а в първия с победата се поздрави българина след 5:7, 6:4 и 6:3 на четвъртфиналите в Стокхолм през изминалия сезон.

Успее ли да преодолее съпротивата на американеца, то във втори кръг българинът ще се изправи срещу победителя от срещата между Пабло Карено Буста и Виктор Естрея Бургос, а евентуалните му противници в трети кръг са Робредо, Чорич, Куери и квалификант. При евентуално първо достигане до осминафиналите на „Ролан Гарос", там Григор може да срещне деветкратния шампион Рафаел Надал.

Жребият не бе особено благоприятен за Краля на клея и го изпрати в частта на световния №1 Новак Джокович, което означава, че двамата големи фаворити за трофея могат да се срещнат на четвъртфиналите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !