Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Мис България свали английска звезда на руския бал

отпечатай новината

27.04.2015 09:00 | Видян 2858 пъти

Мис България свали английска звезда на руския бал

Мис България Роси Иванова се завърна с гръм и трясък в хайлайфа на руския бал в София през уикенда. Красавицата, която мина през трудна битка с дрогата, даже успя да свали суперзвездата на партито - английската звезда Стивън Бауман от групата "Блейк".

Британският хубавец беше като залепен за бг брюнетката, като я остави само, за да излезе на сцената. На коментара на водещия Драго Драганов, че е ясно с кого Роси ще си тръгне тази вечер, организаторът на бала Евгени Минчев полу на шега каза: "А, не! Стивън ще си тръгне с мен".

Лордът посвети галата на Емил Димитров, чийто паметник иска да построи в София. По този повод на бала в ресторант "Друзья" присъства синът му, който връчи архивна плоча на баща си, разиграна на търг за 2000 лв. между присъстващите светски персони. Най-големи гъзари сред тях бяха пристигналите с "Бентли" Димитър Тодоранов и Ели Гигова. Ива Екимова обра мъжките погледи, но най-екстравагантна беше Кристина Патрашкова. Бизнесдамата на годината Ружа Игнатова се похвали като новата съдържателка на легендарния Руски клуб в сърцето на София, който през последните 2 години бе затворен. Повод за много шеги и закачки стана менюто, изобилстващо от шокиращи названия като "тимбалче с козе сирене" и "свенско с картофен мъфин и гъбен дюксел".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !