Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бориса най-секси според „Плейбой”

отпечатай новината

17.04.2015 10:06 | Видян 4735 пъти

Бориса най-секси според „Плейбой”

Тв продуцентът Андрей Арнаудов има повод за гордост тези дни. Гаджето му Бориса Тютюнджиева зае първа позиция в "100-те най-сексапилни българки", класацията на сп. "Плейбой". Бориса изпревари миналогодишната победителка Славена Вътова, която този път остана втора, съобщава „Стандарт”. Подредбата на най-горещите мадами у нас се прави всяка година от списанието. В нея отново попадна Елена Кучкова, макар и на 20-то място. Но това все пак я зарадва, тя се похвали във Фейсбук и издаде информацията и за останалите в класирането.

На трета позиция е Виктория Ананиева, "Мис Плеймейт". Четвърта е Джия Лазарова, която е доста успешен модел зад граница. Пета е Биляна Евгениева, а на шеста позиция са близначките Доротея и Емануела Толеви. Седмото място е отредено за актрисата Диляна Попова, а дългокраката манекенка Ралица Иванова е осма. Първата десетка се допълва от Моника Валериева и Николета Лозанова.

Само три звезди от поп фолка са намерили място в топ 100: Андреа (58-мо място), Лияна (53-то) и Алисия, която е най-напред сред колежките си - на 44-то място. Певицата Мария Илиева е 19-та.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !