Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Андрей Баташов напусна Dancing Stars

отпечатай новината

24.10.2008 16:20 | Видян 19344 пъти | Гласували 1

Андрей Баташов напусна Dancing Stars

Андрей Баташов е поредната звезда, която напусна Dancing Stars. Това стана след актьорска битка за оцеляване.

Двойките, които се оказаха на елиминации, бяха Аня Пенчева и Рангел Спиров, Георги Мамалев и Елена Добрикова и Андрей Баташов и Ана Дончева. Въпреки че повечето критики на журито отнесоха Мамалев и Пенчева, зрителите бяха безкомпромисни и решиха, че Андрей трябва да напусне дансинга.

Преди това с истинска радост и бурни овации беше посрещната новината, че Гибона за първи път ще пропусне дуела на звездите. Първите звезди, спасили се от елиминации, бяха най-добрите в танците досега - Нети, Вили Марковска и Орлин.

В края на шоуто водещият на "Тази сутрин" Николай Бареков си партнира с Елена Йончева в аржентинско танго. Критиките на журито бяха остри, но в крайна сметка всички оцениха усилията на Бареков, които той положи в продължение само на няколко часа, заради твърде наситената си работна програма.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на истински футболни страсти в шоуто. Ники Кънчев ще предизвика Андрей от "Сблъсък" в дуел на феновете на ЦСКА и Левски.

Неговото изпълнение зрителите ще могат да видят в понеделник, а "танцът на Левски" ще бъде изпълнен от Андрей в четвъртък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !