Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Камелия съжалява за атаките срещу Преслава

отпечатай новината

04.03.2015 10:56 | Видян 2228 пъти

Камелия съжалява за атаките срещу Преслава

Камелия съжалява за нападките, които отправи към Преслава. Като жест на разкаяние чипровската блондинка постна тези дни на страницата си във фейсбук новия хит на колежката си - „Ако утре ме губиш”. Публикацията се появи в профила на ветеранката в навечерието на Сирни Заговезни. Засега от Преслава няма никаква ответна реакция. Добричлийката не е склонна да прости току така прегрешенията на Камелия, пише „Уикенд“.

Преди време блондинката огорчи младата си колежка с обвинението, че се е плъзнала по комерса. По-късно я жегна и с друго изказване: „Уморих се от пожизнени награди, които имат за цел да спасят името на някой.” Чипровката визираше това, че Преслава най-често от всички изпълнителки на „Пайнер” взема приза „Певица на годината”.

Звездата от Добрич твърди, че в последните няколко години Камелия много я е нападала. „Първо беше една нейна атака към мен защо пея песента на Милко Калайджиев „За да те забравя”, припомня тя. Преслава не може да си обясни, защо е станала трън в очите на колежката си. Категорична е обаче, че никога не би отмъщавала с реципрочни заяждания. А и никак не умеела да си прави реклама посредством скандали.

Засега тя няма намерение да поема подадената от Камелия ръка. „Много е обидена и не ще склони да затоплят отношенията си. А и нали пак я избраха за певица на годината, самочувствието й се вдигна и ще се държи надуто”, коментират служители на базираната в Димитровград фирма „Пайнер”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !