Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Да бъдеш Джеймс Бонд за една нощ

отпечатай новината

23.10.2008 18:00 | Видян 5235 пъти | Гласували 1

Да бъдеш Джеймс Бонд за една нощ

На 28 октомври за първи път у нас българският бизнес и светски елит ще влезе в ролята на Джеймс Бонд. Това ще се случи на стилно парти в столичния клуб Хедон, който oрганизаторите на Бонд Лейбъл (Bond Label) ще преобразят в тематично за филмите на Бонд казино. Събитието е вдъхновено от предстоящата премиера на новия филм за Джеймс Бонд – Quantum of Solace 7 на 29-ти този месец. Идеята на организаторите от A Team е да се съберат лукса и потребителите на лукса в ексцентричната обстановка и емоциите на филма. Различното на лейбъла е, че гостите се канят лично от млада двойка, преобразена като Бонд и неговoто момиче.

Младата актриса, модел и певица Аксиния ще бъде в ново амплоa, a нашумелият почти колкото Бонд Миро ще бъде специален гост.

Присъстващите на събитието ще са част от типични за Джеймс Бонд "филмoви сцени" – игрална зала, нощен клуб и пура бар Маканудо, където ще пият изискано шампанско и неизменият коктейл на Бонд – Martini Vodka със Smirnoff Black. Ще има и изложбена зала с изискани фотографии на яхтите Сън Сийкър, Лукс имоти и Дом Периньон. Там гостите ще видят уникални фотоси на топ модела Клаудия Шифър, чрез която оживяват фантазиите на марката Дом Периньон.

Това е пилотното парти на лейбъла, което ще има още четири издания в различни градове в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !