Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Галин защити Гергана за краденото парче

отпечатай новината

11.02.2015 14:14 | Видян 2617 пъти

Галин защити Гергана за краденото парче

Фолк певецът Галин се изказа по казуса с песента „Твоите думи” на Гергана, която се оказа, че е прекопирана от химна на Палестина, видя BLife. Грандиозният гаф е сред най – коментираните теми из форумите. Галин, който е близък на певицата, а дори имат и съвместни парчета, защити Гери и призова за разбиране и въздържане от крайни изказвания.

Ето какво написа певецът по темата: Приятели, относно случая с "репортажа за песента на Гергана", искам единствено да ви помоля, да не бъдете крайно осъдителни и лоши! Нека не забравяме, че всички сме хора и допускаме грешки!

Смятам по-непростимо е това, че населението в тези държави преживява жесток терор и че той си има виновници, които никой не си позволява да осмива или критикува... А и ако трябва да съм честен, започвам да си мисля, че ако не беше допусната тази музикална грешка и го нямаше този случай, може би много от вас никога нямаше да се замислят за съществуването на този световен проблем.

С две думи, моля не превръщайте пропуска за превод на вокал в по голям "световен проблем", от истинския световен проблем в случая... Надявам се всички да сте ме разбрали правилно!Това е от мен по темата.

снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !