Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илияна Раева: Плача по път и над път

отпечатай новината

07.02.2015 11:45 | Видян 3489 пъти

Илияна Раева: Плача по път и над път

Ще продължа да се занимавам с политика. Няма да се откажа – заради хората, които през цялото време бяха до мен и ме подкрепяха. Не на всякаква цена власт. Визия за партия с ясни искания за всичко онова, което трябва да се промени. Защото то е нетърпимо и дава своите тежки последствия, някои от които вече са трудно обратими. Така че аз се гордея със старта в политиката. Защото ние устояхме на изпитанията, не се коалирахме, не влязохме в тона на младите партии. Това заяви пред „Тази събота“ по bTV Илияна Раева.
 
„За мен през годините са ми сложили някакви „етикети“. Била съм борбена, силна. Аз имам своите лични драми, касаещи и професионалния, и личния си живот. Но не съм свикнала да се оплаквам, никого не занимавам със себе си. Имам особено отношение към живота. Обичам го и го харесвам с всичките му предизвикателства“, посочи „златното момиче“ на българската художествена гимнастика. 

„По различен начин приемам препятствията или изпитанията. Хората го смятат за нещастие, аз – за изпитание. И преодоляването ми носи удовлетворение. Това навярно е „тайната“ по този начин да живея и да постигам нещата“ , заяви Раева.

"Много често плача. Както се казва - по път и над път. Навярно много хора няма да повярват, но е така. Плача като гледам телевизия, драматични репортажи, когато виждам трагедиите на хората. Плаках също и когато станахме световни шампиони. Плача и на всяка "трагедия" на дъщерите ми Славея и Виолета. Те са много добре, работят. Имат много интересен начин на съжителстване. Почти по 24 часа са заедно - работят заедно, живеят заедно. И винаги имат какво да си кажат", сподели Илияна Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !